Daj sobie spokój z przyczepą, lepiej u kogoś w domu wynająć wiele nie zaoszczędzisz a warunki lepsze. No chyba ze ze swoją przyczepą dojechać.
Gość
Wysłany: 2010-08-13, 20:50
żeromskiego 10 nie polecam gdyż właścicielka kwater jest okropna kłótliwa uciążliwa w mieszkaniu należy się poruszać na palcach nie można zaprosić znajomych a dotyczy to podwórka jak i tych obskurnych pokoików brak parawanów brak grili o 19 obowiązuje cisza nocna woda do kąpieli przeważnie jest zimna kwatery obskurne wystrój komunistyczny 3 programy w telewizji w tym dwa sieją na podłodze śmierdzące obskurne zplamione wykładziny .kobieta za wynajem bierze ciężkie pieniądze a w zamian nie daje nic zero komfortu fizycznego i psychicznego jedyne co można się po pani T.K.spodziewać to wciąż nowe fimery. NIE DAJCIE SIE NABRAĆ ŻE BLISKO PLAŻY TO NIE ISTOTNE W TYM DOMU BĘDZIECIE SIĘ CZUĆ JAK W IZOLATCE .PAMIĘTAJCIE ŻEROMSKIEGO 10 SANATORIUM DLA LUDZI KTÓRZY MAJĄ ZAPLACIĆ I CICHO SIEDZIEĆ
mela Gość
Wysłany: 2010-08-13, 21:00 żermskigo 10 dziwnów
oj miałam duże nieprzyjemności przez tą babe to jakaś wariatka ciągle nadąsana chodzi przeszkadza jej każdy szmer najlepiej omijać tą bude szerokim kołem
HA HA wiem który to dom nie raz go mijałem gdyż mieszkałem po przeciwnej stronie uliczki nie miałem pojęcia że tak się ma tam sytuacja ale dobrze wiedzieć bo planowałem polecić tę kwaterę znajomym dzięki za przestroge SIE MA
BEREK Gość
Wysłany: 2010-08-13, 21:08
HA HA wiem który to dom nie raz go mijałem gdyż mieszkałem po przeciwnej stronie uliczki nie miałem pojęcia że tak się ma tam sytuacja ale dobrze wiedzieć bo planowałem polecić tę kwaterę znajomym dzięki za przestroge SIE MA
Gość
Wysłany: 2010-08-13, 21:20
oj widzę że w końcu ktoś się zdecydował o tych kwaterach napisać to ja jeszcze dodam od siebie że tam z tyłu w tym budynku ściany między pokojami są podzielone tylko płytami rygipsowymi przez które słychać jak sąsiad bąka puszcza ale jak mogę coś polecić to polecam willę magnolia terz miałem przyjemność tam mieszkać byłem bardzo zadowolony
Gość
Wysłany: 2010-08-13, 21:31
ludzie przecież my za wypoczynek płacimy naprawdę nie małe pieniadze a tu takie numery nie chodzi o darcie mordy wieczorami jak to inni wczasowicze robią ale o najnormalniejsze zapalenie grila wypicie piwa ze znajomymi a jeśli ta baba tego nie rozumie to po co się reklamuje że wynajmuje kwatery lepiej nich na swojej stronie napisze [kwatery dla niemów] a jeszcze lepiej niech się zwija ze swoimi usługami
Gość
Wysłany: 2010-08-13, 21:33
CHCESZ MIEĆ WCZASY ZPIEPSZONE POLECAM DZIWNÓW ŻEROMSKIEGO 10
o co c'mon Gość
Wysłany: 2010-08-23, 15:24
o co Ci wogóle chodzi? nawpisywałes(aś) się pod rząd i i ta nie wiadomo. żadnych konretów bzdra
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach